Sokker - sokker - sokker

Jeg strikker sokker og jeg strikker sokker. Jeg har slikt å gjøre....
Dette er par nr 19 av de 52. Her har jeg helt enkelt bare strikket striper. Brune blå og lime. Enkle regelmessige striper. Synes de ble greie jeg, men det ble litt kjedelig etterhvert. Garn er safir fra sparkjøp og pinnestørrelse 2,5. Sokkestørrelse er 38/40.Så derfor søkte jeg inne på drops og fant dette mønsteret. Fletter. Jeg har jo strikket småfletter på epletreets snurrige, så kanskje var det tid for litt større fletter?
Disse var morsomme å strikke. Men fletta ble litt grovere enn jeg trodde den skulle bli. De er strikket i smart og med pinne 3. Oppskrift finner du her.  Størrelse 38/40.Dette er par nr 20:) Dette går bra!!

3 kommentarer

Chris

05.sep.2010 kl.21:17

Hei Elin!

Pinnene rekker ikke å bli kalde hos deg... Med den farten du har, så skulle ikke 52 par være noe problem. Flotte ble de, og flettene ble skikkelig fine. Jeg er sånn som strikker sokker når jeg må, og da blir det stort sett helt vanlige.... Du vet - jeg har en merkelig hang til de større prosjektene. Helt mot normalen antakelig?

strikkefrua

05.sep.2010 kl.21:41

Jeg hadde kanskje strikket større prosjekter jeg også om jeg hadde hatt mottagere til det:) Men småprosjekter er gøy det og. Og sokker er greie gaver:)

Marit

06.sep.2010 kl.08:20

Det går jo unna med sokkestrikkinga! De stripete var jo fine og friske selv om de var kjedelige å strikke. Og flettesokkene var helt nydelige.

Skriv en ny kommentar

strikkefrua

strikkefrua

0, Løten

Her kommer jeg til å blogge mest om mitt håndarbeid, men av og til om andre ting som opptar meg.

Kategorier

Arkiv

hits