Dagen for pakker

Jeg har meldt meg på hemmelig venn. Både inne på Projo, men også på uformelt. Og i dag kom det pakker fra begge steder.
Det er en liten forskjell likevel. Den fra Projo skal åpnes med en gang. Den fra uformelt skal gjemmes frem til den 17.september. Den dagen skal vi alle sammen åpne pakken. Spennende. Jeg kommer til å gi min til min  datter. Hun kan passe på den frem til åpningsdato. Siden hun er streng hjelper det nok ikke å mase om å få den før:)
Gaven fra uformeltvennen min som jeg ikke vet hvem er, annet enn at hun er fra Bergen.


Og her er gaven fra min venn på Projo.

Det er fra ei som har fulgt med meg i det siste. 200 gr sokkegarn i merino/nylon til farging. Og to poser kool aid. Du store lykke. Har jo hørt masse om kool aid, men ikke trodd jeg skulle få "tak" i det så raskt. I tillegg til disse herlighetene fikk jeg flettepinner og en spennende såpe. Og et hint om at vennen min er fra østlandet, noe som ikke hjalp meg så veldig. Har vel likevel en liten mistanke:)

Og siden vi snakker om garnfarging. Her kommer et nytt og bedre bilde av det garnet jeg farget før helga. Her kommer fargene bedre frem. Bare at det guloransje garnet mitt nå faktisk har blitt flerfarget rosa etter tørking. Pussig. Gul og rød konditorfarge blir da rosa. Ville ikke falt meg inn. Men samma det, farga er fin og den er farget av meg. kan det bli bedre?
Den blågrønne var det opprinnelig 3 nøster av, men 2 av dem er allerede strikket opp av meg. Det resultatet skal dere få senere.


Tilslutt et bilde fra helgen. Vi var i bryllup på krøderen. Mens vi ventet på brudeparet som ble fotografert ble vi servert forfriskninger på hotellterassen. Dette var den flotte utsikten vi hadde fra der vi satt. Kjempetrivelig ventetid. Været viste seg fra sin beste side og minnet oss litt på sommeren.
Resten av kvelden var også kjempetrivelig og vi koste oss med mange hyggelige taler og påfunn samt god mat og drikke i hyggelig selskap.

6 kommentarer

LivM

08.sep.2010 kl.16:25

Er det ikke spennende med pakke i posten! Flott innhold! Jeg ser at det er flere som er flinke med garnfarging, men det har ikke jeg prøvd meg på enda. Riktig lykke til!

Chris

08.sep.2010 kl.16:35

For noen herligheter! Dette blir spennende! Må jo bare si at jeg er fryktelig spent på både hva du har laget av selvfarget garn, den siste pakkens innhold og hvordan resultatet av neste garnfarging blir. Nydelig det du har farget allerede da.

strikkefrua

08.sep.2010 kl.16:45

Jeg skal nok ta bilde av innholdet i pakken. Jeg er fryktelig spent sjøl og det er over en uke til. 9 dager faktisk. Pakken er overlevert Ingelin Ida og allerede gjemt. Hun truet med at hun kanskje kikket, men så lenge jeg ikke vet så ... Tror nok ikke hun gjør det heller:)

Tesha

08.sep.2010 kl.21:32

Bevares! Tenk å få "ønskepakken" på den måten! Kuult! Det skal bli gøy å følge med på det fargeeventyret! Gleder meg fremdeles til å se det du holder på med. Og du - jeg vet hvem du har sendt pakke til!!! Dam-di-dam!!!

Pringeling

09.sep.2010 kl.00:05

Så moro å få TO hemmelige venner! Flaks du så hvem som var fra hvem! Og for en gave!

Det er jo så moro ed garnfarging... Selv har jeg bare prøvd en gang med konditorfarge, men skal innrømme jeg ble litt sjalu når du har fått KoolAid... gleder meg til å se resultatet!

MayM

09.sep.2010 kl.11:52

Så mye fint garn du har farget i det siste. Ser veldig artig ut. Så spennende med hemmelig venn pakker. Har forresten lagt til link til bloggen din på siden min, Håper det er OK..

Skriv en ny kommentar

strikkefrua

strikkefrua

0, Løten

Her kommer jeg til å blogge mest om mitt håndarbeid, men av og til om andre ting som opptar meg.

Kategorier

Arkiv

hits