Pakker og helg

Som kanskje noen husker fikk jeg for en stund siden en pakke. Jeg er med på hemmelig venn både her og der nemlig. Denne var fra uformelt og det var ikke lov å åpne før enn 17. september. Men de ustadige damene der inne begynte og åpne allerede den 15. for da var alle pakker kommet frem.

Jeg har åpnet i dag og mye herlig garn dukket opp.Her blir det sokker:) Noen som ble overrasket over det?

Hintene på kortet var ikke så veldig vanskelig så jeg har gjettet at min venn inne på uformelt er sommerfuglen.

 

Men jeg har fått en pakke til. Fra en annen nettvenn. Vi følges ad på flere nettsteder. Denne pakken kom fra ei trivelig vestlandsdame, Solveig-Karin. Hun bor bare 1 mil unna der jeg bodde i 4 år mens jeg tok utdannelsen min. Har ikke vært der på over 10 år, burde snart tatt meg en tur igjen og sett om jeg kjente meg igjen. Sist vi var på besøk var eldstemann 8 år. Vi skulle reise ned og se på barnehagen han gikk i. Og jeg hadde helt glemt veien!!

Men uansett, her kom det mer sokkegarn. Så 52 par skal det bli. Se det søte kortet da.Sist søndag brant jeg fingeren min. Tror det var søndag da?

Det var kjempevondt, men heldigvis fikk jeg masse trøst og medlidenhet både hjemme og på facebook. Jeg satt med fingeren i vann i 2 timer før sviingen ga seg såpass at jeg orket å ta opp fingeren. Heldigvis hindret den ikke strikkingen min. Bare bittelitt og det fant jeg raskt løsning på, bare endra grepet litt. Fikk meg også til å tenke på hvilke fingre jeg kan klare meg uten, men det kan vi egentlig la ligge. Det ble en blemme på dette selvfølgelig og den gikk det hull på etterhvert. Fikk god hjelp av sykepleier på jobb til plaster og trøst, men hun kunne ikke love at dette skulle gå bra:) Men høyre ringfinger er en av de fingrene jeg kan klare meg uten. Får bare putte gifteringen på et kjede rundt halsen:)

Neida, så ille er det ikke. Ikke noe stort sår engang, men det var vondt nok likevel. I dag skulle jeg ta litt helgevask. Det likte ikke fingeren og såret ble hudløst, sårt og veldig vondt igjen. Bare se. Dere kan godt blåse på også.

Takk, det hjalp godt på.

 

Nå er det fredagskveld. Min kjære har laget biffsnadder og nå skal jeg spise.

God helg alle sammen.

9 kommentarer

Chris

17.sep.2010 kl.19:45

Ja, dette var lørdagsgodt litt på forskudd... Heldige du! Kjenner det klør i fingrene - og mine er for en gangs skyld helt uten sår.... Så lenge det varer.. Ja, ja, men det fins noe som er fint å bruke på slikt sånn at det leges fortere. Nemlig aloe vera gele! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten. Kos deg med biffsnadder og fredagskos! Her blir det hasselbakte poteter med kyllingsnitsel og nyplukket og dampet broccoli og blomkål...

strikkefrua

17.sep.2010 kl.19:55

Kjekt at jeg nå er mett, ellers hadde nok tenna løpt enda mer i vann her:)

Aloe vera hjelper ikke på meg. Har prøvd det flere ganger og flere forskjellige. Det beste er å la lufta slippe til mest mulig. Nå er det strikking og beat for beat. Jippi.

Dorthe

17.sep.2010 kl.21:18

Så mye fint garn. Håper fingeren din blir fort bra. Det er kjempevondt og brenne seg..

LivM

17.sep.2010 kl.21:31

Her var det utrolig mye flott garn---igjen. Men pakker er kos å få da. Stakkars fingeren din , jeg blåser så godt jeg kan!

MayM

17.sep.2010 kl.22:45

Uff, da. Den fingeren ser IKKE god ut. Får nok holde deg unna vann i noen dager.

Solveig-Karin

18.sep.2010 kl.00:06

Her er det nok bare å strikke ivei,ser det ut som!! Kjekt at garnet falt i smak:-))

Uff,-for et stygt brannsår,- trur nok du må nøye deg med støvsuging til det har grodd!!

Blåser og blåser,-håper det er litt hjelp i!!

Høgre ringfinger,-ja,-den klarer sikkert å komme i veien for strikkinga,uansett. God bedring!!

strikkefrua

18.sep.2010 kl.00:17

All blåsing hjelper, det er helt klart. Og om ikke fingeren er i veien på strikkinga så kommer jeg hele tiden borti såret. Så det er strikkeplastret og da går det bra:)

Også hjelper det at jeg har så mye fint garn og kose med. Takk igjen.

Strikkelitol

18.sep.2010 kl.16:46

Så mye fint garn du har fått i pakker da! Uff.. stakkars finger.. God bedring og god lørdagskveld!

hobbyvenn

19.sep.2010 kl.19:19

Huff da, den fingen så ikke god ut. Håper det er bedre nå... Du verden så masse fint garn du har kjøpt og fått i det siste. Helt enig i de to kjekke paragrafene i kjøpestoppreglene... Brannluer? DET er jo fornuftig bruk av garn!

Skriv en ny kommentar

strikkefrua

strikkefrua

0, Løten

Her kommer jeg til å blogge mest om mitt håndarbeid, men av og til om andre ting som opptar meg.

Kategorier

Arkiv

hits