Håndverkskveld på Løten nærstasjon torsdag 300910.

Jeg er tilhenger av Løten nærstasjon og landhandleri inne på facebook. Nærstasjonen har mange arrangement og sender ut invitasjoner til både det ene og det andre. Midt inne i en infomelding fant jeg litt om at de ønsket å lage en håndverkskveld annahver torsdag. Med oppstart 30.september. Det skulle være mellom kl 17 og 20. Litt tidlig, men jeg fant ut at jeg ville prøve.

De serverer også tradisjonsmat på torsdager og denne torsdagen skulle det være lapskaus på ekte Løtenvis. Jeg bor i Løten, min mor var fra Løten og lapskaus er det beste jeg vet. Så jeg bestemte meg for å skeie ut med middag først.

Jeg skal forbigå lapskausen i stillhet, men noe Løtenlapskaus slik jeg kjenner det fra mor og bestemor var det ikke.

Jeg så på døra da jeg kom at Bjørg B skulle komme og lære bort kontstrikk denne torsdagen.Her er hun med noen av sine kontstrikkede ting.

Og Ingeborg Andersen skulle lære bort relieffhekling.Og her sitter hun.

 

Dessverre hadde nok markedsføringen på dette sviktet. Så det kom ingen flere enn oss tre. Kontstrikk kan jeg i grunna fra før, så jeg heklet istedet en prøvelapp med relieffhekling. Underveis fant jeg ut at jeg kunne det også, jeg har brukt teknikken. Har bare ikke helt visst at det het det:)

Jeg håper at de prøver igjen med dette tiltaket. kanskje med litt bedre markedsføring og en liten annen starttid. De fleste trenger å rekke hjem fra jobb og svelge middagen før de skal avgårde igjen.

 

Når det er sagt, vi tre som var der hadde det koselig. Masse skravling og kaffe og te. Vi avslutta dog litt før siden vi ikke var flere. Så jeg avslutta kvelden med å reise på en annen strikkekafè som holder åpent til kl 21 hver  torsdag.

 

Her er et par andre bilder fra nærstasjonen. Bilder fra salgsutstillingen de har i kafèlokalene sine.

Jeg håper flere finner veien torsdag 14. oktober selv om det er midt i høstferien.

Flott tiltak og tak for en hyggelig kveld.

5 kommentarer

Dorthe

01.okt.2010 kl.13:13

Mange fine bilder. Synd det ikke kom flere da. Men det ser da veldig koselig ut. Synd lapskausen ikke ble som du forventet.

zirkona

01.okt.2010 kl.14:19

Dette så hyggelig ut, men synd det ikke kom flere! Tenker som deg at dette absolutt kan forsøkes igjen med litt mer markedsføring i forkant.

Tesha

01.okt.2010 kl.15:16

Nå har i alle fall du gjort ditt for en god og inspirerende markedsføring! Dette så veldig interessant ut!

Grete

02.okt.2010 kl.08:58

Dette hørtes hyggelig ut. Da er det synd det ikke kommer flere. Masse fint og se her.

LisaM

03.okt.2010 kl.12:12

Ja, det var synd det ikke kom flere:) Jeg vil gjerne på strikkekafè, men vet ikke om noen..... Jeg bor i Elverum. Har vært på Løten nærstasjon mange ganger og kjøpt hobbykeramikk. Men nå er vel ikke de der mer....

Skriv en ny kommentar

strikkefrua

strikkefrua

0, Løten

Her kommer jeg til å blogge mest om mitt håndarbeid, men av og til om andre ting som opptar meg.

Kategorier

Arkiv

hits