Helg

Ingelin Ida og jeg har hatt en skikkelig kosedag. Først sov vi litt lenger enn vanlig, lørdag er lørdag. Så dro vi til Hamar og tusla litt rundt. Kjøpte vafler og støttet OD (Operasjon Dagsverk) samtidig. I år går det til vanskligstilte barn i Brasil. Ingelin Ida er OD leder på katta på Hamar så jeg har hørt litt om dette i år kan du si.

Så dro vi til vikingskipet. Der var det antikk og bruktmessse. Jeg kjøpte ikke så mye, skulle jo ikke ha noe. Skulle bare kikke jeg.

Men så fant jeg disse glassa. Passer ikke disse til en strikker så vet ikke jeg? Jeg mener, glass med garnnisser. Måtte ha de, bare måtte ha de.



Som dere ser danses det rundt hele glasset.

Her et nærbilde av konemor.



Og et av konemors mann. Det er 6 glass så nå kan jeg invitere folk på drikke i hobbyrommet mitt, når det bare en gang blir ferdig:)



Så kom jeg over dette koselige bildet. Falt for det. Vil passe perffekt på veggen i hobbyrommet.



Er det ikke flott? Kosta igrunna ingenting.

Tilslutt kjøpte jeg meg en gullkurv. Kanskje ikke så fin, men jeg så den for meg med julekulene mine i. Og det ble fint synes jeg.

 


Litt mer handling ble det også, men siden det er gaver kan jeg ikke vise de frem her. Vi er enige om at vi har hatt en koselig dag. Nå er vi ganske så slitne. Senere i kveld skal min kjære og jeg på geni-kveld. Da er det best å være uthvilt, slik at vi jentene kan slå gutta:)

Ha en fin lørdagskveld alle sammen.

 

4 kommentarer

Helene & Espen

23.okt.2010 kl.17:10

jeg er fast leser av bloggen din og jeg syns den er så fin :D sorry at jeg ikke har kommentert tidligere, men skal begynne med det :)

kommenter gjerne tilbake!

Vemund Eldegard

23.okt.2010 kl.17:12

Hei.

Har du lyst på en ny samsung mobil?

Kommenter, og du kan få sjansen du også. : )

Chris

23.okt.2010 kl.19:38

Klart du måtte kjøpe glassene, de er jo helt i "tråd" med resten av dilla... Koselige. Syns nå kurven var fin også jeg da, foruten at den er perfekt til julekulene - ja, så er den jo ett ypperlig utgangspunkt for masse dekorative "sprell".

Må skryte litt ekstra av deg også da - fordi du klarte å skrive i gjesteboken min til slutt. Må innrømme at hvis du ikke hadde klart det, så hadde jeg nok smuglet inn en lapp med navnet ditt på i trekningen allikevel. Dere trofaste kommentatorene mine må jo ha en sjans til å få belønning for at dere holder ut med meg da vet du. he, he... Nyt kvelden og helgen! Klem fra meg i rotekroken

Tesha

24.okt.2010 kl.13:23

Hørtes absolutt ut til å være det vi kaller en god dag!

Håper dere slo gutta i Geni, da?!?

Skriv en ny kommentar

strikkefrua

strikkefrua

0, Løten

Her kommer jeg til å blogge mest om mitt håndarbeid, men av og til om andre ting som opptar meg.

Kategorier

Arkiv

hits