Advent - kalender og gaver.

Inne på uformelt er jeg med på adventsvenn. Vi bytter gaver oss i mellom. Hver søndag får vi en adventspakke. Aldri har vel advent gått så sakte:)

Min adventsvenn er spøt-oline. Og hun er en god venn. For ikke bare får jeg fine gaver med flott garn, men jeg har fått et adventsmysterie også. Her ser dere alle adventspakkene og julepresangen også.

Så altså, inne i de to pakkene jeg har fått så langt har det ligget fint garn, sokkegarn. Og det passer jo flott til meg. Og en pakke til som inneholder et mysterium. Første pakken inneholdt litt rødt og hvtt senjagarn, samt tre biter av en oppskrift som jeg skulle hekle. Del B ,C og H.

Her har jeg heklet ferdig de bitene.



Hva det kan være aner jeg ikke.

Sist søndag pakket jeg opp et nøste svart senjagarn og 3 nye deler til mysteriet, del D,F og G.

Ferdig heklet ser det slik ut.

Dette er kjempegøy. Jeg gleder meg til i morgen. Har ingen peiling på hva jeg lager. Noen som har noe godt forslag? Her ser dere alle bitene så langt. Kom med idèer.



Jeg har en bloggvenninne, Chris. For en stund tilbake hadde hun en give-awa på bloggen sin. Og heldige meg vant. I går kom det pakke i posten, og du og du for en premie. Jeg er helt overveldet.



To nøster med morsomt effektgarn og en pakke med te. Te i løsvekt, gjett om den skal nytes.

Men det var mer må dere vite. Mye mer.

 

Se den søte esken. Og inne i den lå denne flotte tekoppen med sil og lokk. Passer perfekt til teen. Men jammen lå det enda mer i esken.






Et hyggelig julekort og marsipangris. Polkagrisstokk som kan henges på juletreet og en spiselig nisse. Og to poser forskjellig sjokolade.

Det kan vel ikke bli bedre enn dette, kan det vel?

Tusen, tusen takk til både spøt-oline og chris. Dere er med på å gjøre denne adventstiden både morsom og koselig.

 

 

Én kommentar

Chris

12.des.2010 kl.00:58

Dette er jo en oppfordring til å ta tid til en liten "pust i bakken" nå i førjulstiden da vet du! Vi har så altfor lett for å "haste av gårde" og kun tenke på alt vi bare må gjøre, men det vi egentlig MÅ er å ha det godt! Først da evner man å både gi og få glede - så kos deg med god samvittighet!

Den der julenøtta di var ikke lett å gjette hva er, men jeg tipper at det blir en søt liten julefigur av noe slag....? Nisse kanskje? Blir spennende å se sluttresultatet iallefall!

Klem fra rotekroken

Skriv en ny kommentar

strikkefrua

strikkefrua

0, Løten

Her kommer jeg til å blogge mest om mitt håndarbeid, men av og til om andre ting som opptar meg.

Kategorier

Arkiv

hits