Litt småtterier

Har strikket litt, men er en smule høst/vintertrøtt for tida. Nattdyret har plutselig blitt trøtt om kveldene og tusler til sengs timer før det som var vanlig.

Har blitt godvenn med ravelry ogå og bruker mye tid til å lete frem flotte mønstre. Og det har blitt noen, så arbeidsledig blir jeg ikke med det første. Jeg har også kommet over bøygen med engelske oppskrifter. Det er ikke vanskelig, det blir jo som et fagspråk - og faget kan jeg jo:)

Det blir ofte med meg som med skomakerens og bakerens barn. Derfor bestemte jeg meg for å strikke meg et par pulsvanter da jeg fant ut at jeg trengte det. Fant et spennende mønster inne på ravelry, swedish fish (ravelry link. Du må være medlem for å se tror jeg)

Men her er min variant. Mønsteret er strikket i flerfarget merino. Det kjøpte jeg på du store alpakka da jeg var der i høst. Bunnfargen er merino extra fine fra garnstudio. Det er så absolutt mitt yndlingsgarn.Så kom jeg over disse sokkene Samme dame som har laget mønsteret. Dette er jo helt i min smak. Dette er også par nr 16 av mine 52. Tellinga blir litt spesiell, det er fordi jeg ga opp det opprinnelige par nr 16. Sånn ellers har jeg strikket 25 par. Ligger litt etter, men bare jula er over så skal jeg strikke mer. Har som sagt mange spennende mønstre liggende.

Her er bilde av mine gnomsocks.

Jeg holder nå på å strikke noen votter. De må bli ferdige til jul. Sammen med 3 andre par. Som sagt, arbeidsledig på strikkefronten blir jeg ikke.

 

Ha en fin adventstid..

 

 

 

2 kommentarer

chris

16.des.2010 kl.11:36

Nei, arbeidsledig blir man ikke når man har garn i alle "kroker"... - og godt er det! Flott resultat som vanlig! Både for øyne og varme denne gangen ser jeg. Selv så ønsker jeg nesten at jeg var blekksprut innimellom, men da hadde jeg vel slått knute på meg selv - med en "haug" med armer å holde styr på i tillegg til alt garn, pinner etc.... Klem fra rotekroken

strikkelitol

16.des.2010 kl.18:09

Så tøffe pulsvarmere du har strikket! Og de sokkene er supre, skikkelige julesokker!

Skriv en ny kommentar

strikkefrua

strikkefrua

0, Løten

Her kommer jeg til å blogge mest om mitt håndarbeid, men av og til om andre ting som opptar meg.

Kategorier

Arkiv

hits